Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με ήττες, θα συζητήσουμε με τα παιδιά» (vid)

Τα ατομικά λάθη ήταν αυτά που κόστισαν στην ΑΕΛ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν αρμόζει στους «βυσσινί» να κλείσουν τη σεζόν με ήττες.

Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με ήττες, θα συζητήσουμε με τα παιδιά» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

«Είναι δεδομένο ότι το βαθμολογικό κίνητρο το είχε ο αντίπαλος. Γνωρίζουμε ότι η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστιο κίνητρο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και θα μπορούσαμε κι εμείς να προηγηθούμε και ο Παναιτωλικός.

Στο δεύτερο θεωρώ ότι κάναμε... δώρο τα δύο πρώτα γκολ και κυρίως από ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 χωρίς να το καταλάβουμε. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις και να κάνεις κάτι για να ξαναμπείς στο ματς.

Εκεί θεωρώ ότι χάθηκε το παιχνίδι και θα πρέπει όλοι μαζί να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε προ-κορονοϊού κατάσταση, ώστε να πάρουμε αποτελέσματα και να κλείσουμε τη χρονιά έτσι όπως αρμόζει στην ομάδα. Είναι δεδομένο ότι κοιτάζουμε και την επόμενη σεζόν, όμως αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη κι αυτό είναι κάτι που τονίζω και στα παιδιά.

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με ήττες στα πλέι άουτ, είναι άδικο και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα. Θα κάνουμε μία συζήτηση με τα παιδιά για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε και κάποια νέα παιδιά, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».