Χάβος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Βήμα παραμονής έκανε ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μάχη με τη Ξάνθη.

Χάβος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Βήμα παραμονής έκανε ο Παναιτωλικός που επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη Super League.

Παναιτωλικός-ΑΕΛ 3-0: Βήμα παραμονής με Μουνιέ (vid)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε πως ήταν καθοριστικό το γκολ αφού απελευθέρωσε την ομάδα του και έδειξε σίγουρος για τη μάχη της παραμονής.

«Και στο πρώτο μέρος προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά μας έλειπε το γκολ, γιατί αμυντικά δεν κινδυνεύαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που βάλαμε νωρίς απελευθέρωσε τους παίκτες γιατί το άγχος ήταν μεγάλο καθώς έπρεπε οπωσδήποτε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς», είπε ο Χάβος.

Όσον αφορά στο ματς με τη Ξάνθη είπε: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, ο Παναιτωλικός πρέπει να πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Σεβόμαστε την Ξάνθη, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».