«Ο Κουρμπέλης θυμίζει τον Στολτίδη»

Φοβερές ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη - Τι λέει για Μολέδο, Μασούρα, Λάζαρο - Ποιος φταίει για τον Λεμονή, ποιος είναι ο νέος Σάββας Θεοδωρίδης και γιατί άλλος έβαλε λεφτά, άλλος πήρε πρωτάθλημα.

«Ο Κουρμπέλης θυμίζει τον Στολτίδη»

Άκρως αποκαλυπτικός ρεπορτάζ στο σημερινό ΦΩΣ από τον Θέμη Σινάνογλου, ο οποίος παρουσιάζει όσα έλεγε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης σε συζήτηση που είχε με φίλους της ομάδας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποθέωσε τους Ροντρίγκο Μολέδο, Δημήτρη Κουρμπέλη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ παραδέχθηκε πως θα ήθελε και τον Μάρκους Μπεργκ στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε: «Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Και ο Κουρμπέλης μου αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου... Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».

Για τον Χροστοδουλόπουλο: «Ο Λάζαρος είναι το παιχτρόνι. Θα κάνει τη διαφορά φέτος. Και εκτιμάω ότι όπου πήγε έδινε και την ψυχή του».

Για τον Λεμονή: «Ο Κοβάσεβιτς είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε με τον Λεμονή και για τον ερχομό του άλλου. Εγώ τον ήθελα τον Τάκη στην ομάδα. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκα που έλεγα ότι άλλος βάζει τα λεφτά (Σαββίδης) και άλλος θα τους πάρει το πρωτάθλημα (Μελισσανίδης)...»

Τέλος ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει υποστεί τα πάνδεινα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μασάει, είναι παλικάρι. Θα είμαι δίπλα του όσο ζω».