Απάντηση ΠΑΟΚ στον Άρη: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ μετά την διαρροή του Άρη για την αρνητική στάση του «δικεφάλου του Βορρά» στο ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στις κερκίδες.

Απάντηση ΠΑΟΚ στον Άρη: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ανταλλαγή διαρροών μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, με την κόντρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους της Θεσσαλονίκης να… φουντώνει.

Όλα ξεκίνησαν με επιστολή των «κιτρινόμαυρων» στον Λευτέρη Αυγενάκη, που ζήτησαν την παρουσία κόσμου στα πλέι-οφ αλλά και τον ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Άρης σχολίασε την αρνητική στάση του ΠΑΟΚ με την εξής διαρροή: «Όποιος έχει ψυχολογικά να τα λύσει αλλού και όχι στο ποδόσφαιρο…».

Η απάντηση λοιπόν του «δικεφάλου του Βορρά» δεν άργησε και πολύ και έκανε λόγο για... θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης το μυαλό είναι κάπως θολωμένο. Ψυχολογικά έχει κάποιος που ενώ παίζει ημιτελικά με την ΑΕΚ, βγάζει διαρροή για τον ΠΑΟΚ», ήταν η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ.