Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη για άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή και ζητάει την άμεση επιστροφή των οπαδών στις κερκίδες, ενώ προτείνει το παιχνίδι του β' γύρου με τον ΠΑΟΚ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη για άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποία ζητάει να εξεταστεί άμεσα το θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Οι Πειραιώτες στην επιστολή τους υπενθυμίζουν ότι ήταν ομόφωνη η απόφαση της Super League για να γίνουν τα παιχνίδια των play offs παρουσία οπαδών.

Είναι ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τις ομάδες, διότι υπάρχει το θέμα των εισιτηρίων το οποίο έχει άμεσα σχέση με τα οικονομικά των συλλόγων. Ήδη οι ομάδες έχουν πληγεί αρκετά από την πανδημία και ζητούν να εξεταστεί το θέμα άμεσα και να γυρίσουν οι οπαδοί στις κερκίδες.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όλα έχουν κυλήσει ομαλά στο θέμα της πανδημίας και χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο κρούσμα. Γενικότερα ως χώρα τα κρούσματα Covid-19 παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα δείγμα του ότι τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά σε αυτό το θέμα.

Επίσης η κυβέρνηση κάνει διαρκώς κινήσεις για να βοηθήσει την οικονομία. Ήδη ανοίγουν αρκετά μαζικά θεάματα επομένως και οι ομάδες ζητούν άμεσα την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Το ποσοστό οπαδών που θα μπει στο γήπεδο είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι επιστήμονες.

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε και την πρόταση που είχε κάνει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει σε ανάρτηση του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play offs να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, διότι έτσι είχε και το ματς της Τούμπας. Ο Ολυμπιακός και επίσημα πλέον ζητάει την επιστροφή των οπαδών, αλλά και το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών όπως είχε συμβεί την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα.