Δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για τη συνέντευξη του Γιώργου Δώνη στο MEGA

Η συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη στο MEGA, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην «πράσινη» ΠΑΕ. Τι υποστηρίζουν στη διοίκηση του ΠΑΟ.

Δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για τη συνέντευξη του Γιώργου Δώνη στο MEGA

Η συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού στο MEGA, Γιώργου Δώνη προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο MEGA, δίνοντας ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη. Το «τρένο» μίλησε για το «διαζύγιο» με την ομάδα του μετά το τέλος του πρωταθλήματος ωστόσο δεν ενόχλησε αυτό τη διοίκηση του ΠΑΟ.

Η απόφαση του 51χρονου προπονητή να μιλήσει χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα την ΠΑΕ, όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και η επιλογή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν κάτι που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της «πράσινης» ΠΑΕ αλλά και μεγάλη έκπληξη.

Γιώργος Δώνης: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, σέβομαι και εκτιμώ τον Πέδρο Μαρτίνς»

Θυμίζουμε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης μίλησε και για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, με τα καλύτερα λόγια.

«Eίναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει και υψηλότερο κίνητρο από τον ΠΑΟΚ. Έκαναν πολύ καλό στον ολυμπιακό τα παιχνίδια του καλοκαιριού. Πέρασε καλούς αντιπάλους, δημιούργησε αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη μέσα στην ομάδα.

Στα σημεία, στα δυο ματς εναντίον του Ολυμπιακού, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας.

Τον σέβομαι και τον εκτιμώ τον προπονητή του Ολυμπιακού. Εκτιμώ τους προπονητές που πιστεύουν στο έργο τους. Όταν μένεις μια χρονιά χωρίς τίτλο στον Ολυμπιακό, είναι πρόβλημα για τον προπονητή.

Έχει συγκεκριμένες ιδέες, βλέπεις ταυτότητα στον Ολυμπιακό, αλλά έχει και παίκτες με ποιότητα και μεγάλο μπάτζετ».