Μάσιμο Καρέρα: «Στόχος το Κύπελλο Ελλάδας και η δεύτερη θέση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα δήλωσε πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Μάσιμο Καρέρα: «Στόχος το Κύπελλο Ελλάδας και η δεύτερη θέση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα δήλωσε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να μιλήσει κολακευτικά για τον κόσμο της ομάδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Stats Perform News», ο Ιταλός τεχνικός, χαρακτήρισε την ΑΕΚ «υπέροχο κλαμπ» ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας, είναι η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Τώρα είμαι στην ΑΕΚ, ένα άλλο υπέροχο κλαμπ. Ξεκινήσαμε τα πλέι οφ και είμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη 2η θέση και να κερδίσουμε το Κύπελλο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολύ παθιασμένοι, δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα και βρίσκονται κοντά στην ομάδα», τόνισε ο αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για το πως μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από την κορυφή και απάντησε: «Αυτό το κενό μπορεί να εξαλειφθεί με σκληρή δουλειά και προσπαθώντας να βάλουμε ποιότητα και τεχνική».