Καφού: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, θέλω τίτλους»

Ο Καφού μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και για το γεγονός ότι η ομάδα είναι φρέσκια παρά το γεγονός πως προέρχεται από την καραντίνα.

Καφού: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, θέλω τίτλους»

Τα τρία γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην επανάληψη. Ο Καφού ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκε στο γήπεδο στο 52’ και πήρε λεπτά στα πόδια του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Nova και αρχικά τόνισε: «Μου είχε λείψει πολύ το ποδόσφαιρο γιατί ήταν τρεις μήνες. Δεν είχα προλάβει να προσαρμοστώ στην ομάδα γιατί ήμουν λίγο καιρό», είπε ο Πορτογάλος χαφ και συνέχισε: «Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλοί γιατί δουλέψαμε πολύ και στην καραντίνα ατομικά ο καθένας και στη συνέχεια δουλέψαμε καλά ως ομάδα και είμαστε σε καλό επίπεδο και από φυσική κατάσταση. Και ως ομάδα και ατομικά ο καθένας είμαστε καλύτερα απ’ όλους».

Σε ερώτηση για τον Μαντί Καμαρά απάντησε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Καμαρά είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ ταλέντο και δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στο γήπεδο».

Για το βαθμό ετοιμότητας του είπε: «Η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι εδώ και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα και τον προπονητή μου. Είμαι στη διάθεση του προπονητή όποτε με χρειαστεί».

Όσον αφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό και αν θα είναι στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν είπε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω αν θα είμαι του χρόνου στον Ολυμπιακό. Αυτό μπορεί να το απαντήσει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Μπορώ να σας πω ότι έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ για να κατακτήσω τίτλους».