Μακέντα: «Μπορώ να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα»

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ και επανέλαβε πως είναι έτοιμος για ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Μακέντα: «Μπορώ να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportbible» παραχώρησε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα. Ο άλλοτε σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε τόσο στο ξεκίνημά του στην αγγλική ομάδα, όσο και στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: «Βρήκα τη συνέπεια και αυτό που έχει συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια είναι αυτό που μου έλειπε. Ως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις και ήξερα ότι πρέπει να βελτιωθώ. Είναι ένα καλό ταξίδι μέχρι στιγμής. Στην καριέρα σου υπάρχουν πάνω και κάτω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν καταλάβαινα τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είναι πιο καθαρά.

Τα αντιμετωπίζεις με εμπειρία και τώρα πιστεύω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου σωματικά και πνευματικά. Αν κοιτάξω δύο χρόνια πίσω, δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν πολύ καλά για μένα και τώρα πιστεύω περισσότερο, διότι βλέπω πως προπονούμαι και πως αποδίδω. Η λάμψη βλέπω ότι επιστρέφει και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα».