Αστέρας Τρίπολης: Με Λουίς Φερνάντεθ η αποστολή για Πανιώνιο

Με τον Λουίς Φερνάντεθ, αλλά δίχως τους τραυματίες Ντάνι Σουάρεθ και Ματίας Ιγκλέσιας θα παραταχθεί στο αυριανό (15/6 19:30) ματς με τον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης. 

Αστέρας Τρίπολης: Με Λουίς Φερνάντεθ η αποστολή για Πανιώνιο

Την προετοιμασία του για το αυριανό (15/6 19:30) παιχνίδι με τον Πανιώνιο εντός έδρας στο πλάισιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η τελευταία προπονήση των Αρκάδων κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τον κόουτς Μίλαν Ράσταβατς να κάνει γνωστή μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Ντάνι Σουάρεθ, όπως και ο επίσης τραυματίας, Ματίας Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Μπαράλες.