Υπό το βλέμμα της FIFA συνεδριάζουν στην ΕΠΟ για τις ποινές των μη αδειοδοτούμενων ομάδων

Οι ποινές, σε περίπτωση μη αδειοδότησης, που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-9 για τη Super League και τη Football League θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Τετάρτης (23/5) της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Υπό το βλέμμα της FIFA συνεδριάζουν στην ΕΠΟ για τις ποινές των μη αδειοδοτούμενων ομάδων

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου μετέχουν από την Super League, ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου, Γεώργιος Μποροβήλος, από τη Football League ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκονται και οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA. Η Διεθνής Συνομοσπονδία παρακολουθεί πλέον στενά όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΟ θέλοντας να βεβαιωθεί ότι θα εφαρμοστούν τα μέτρα που έχει ζητήσει προκειμένου να μην επιμείνει στο Grexit.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να εξετάσει προτάσεις των θεσμικών Αρχών του αθλήματος για τροποποίηση Κανονισμών.
Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League για τροποποίηση Κανονισμών της Ε.Π.Ο. ( Κ.Α.Π., Κ.Ι.Μ.Π., Πειθαρχικός Κώδικας, Κώδικας Δεοντολογίας, Δικονομικός Κανονισμός), καθώς προτάσεις της Football League για τον κανονισμό επιτήρησης 2018-9.
Θα συζητηθούν επίσης οι εισηγήσεις αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-9 για τη Super League και τη Football League , προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Τη συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.