Στη λίστα της Μπέτις ο Ζοσέ Σα

Οι Πορτογάλοι γράφουν και πάλι για το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπέτις για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα.

Στη λίστα της Μπέτις ο Ζοσέ Σα

Εδώ και αρκετό καιρό είχε κοπάσει η φημολογία για τον Ζοσέ Σα, ο οποίος ενδιαφέρει συλλόγους από Πορτογαλία και Ισπανία. Η A Bola έγραψε ξανά για τη Μπέτις, η οποία φέρεται πως έχει στο… στόχαστρο της τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τους Ίβηρες η ομάδα της Ανδαλουσίας ασχολείται με δύο Πορτογάλους πορτιέρε. Ο ένας είναι ο Ρουί Σίλβα της Γρανάδα η περίπτωση του οποίου εξετάζεται σοβαρά. Ο 26χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2021 και θεωρείται μία βατή περίπτωση για τη Γρανάδα.

Στη λίστα της, ωστόσο είναι και ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού. Εδώ, όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι το ίδιο εύκολα για τη Μπέτις. Στους «βερδιμπλάνκος» έχει προταθεί και αρέσει ο Σα, τον οποίο γνωρίζουν και από τα περσινά ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Αναγνωρίζουν, ωστόσο τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει αυτή η περίπτωση και οι οποίες δεν είναι άλλες από την υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο παίκτης. Η Μπέτις αν θελήσει να πάρει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 13 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοσέ Σα είναι ένας στόχος για την ομάδα της Μπέτις, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι και τόσο απλή. Μη ξεχνάμε πως πρόκειται για τον βασικότατο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.