Κοβάσεβιτς: «Είχα σπουδαίους προπονητές: Αντσελότι, Λίπι, Βαλβέρδε, Τζακερόνι, Λεμονή!»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Akhbar AlYoum» της Αιγύπτου και μίλησε για τον Ολυμπιακό και την διαφορά του με τον ΠΑΟΚ, τον Χασάν, αλλά και τον Τάκη Λεμονή.

Κοβάσεβιτς: «Είχα σπουδαίους προπονητές: Αντσελότι, Λίπι, Βαλβέρδε, Τζακερόνι, Λεμονή!»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Akhbar AlYoum» της Αιγύπτου παραχώρησε ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Αχμέντ Χασάν με την φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του 27χρονου Αιγυπτίου φορ των Πειραιωτών, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τόνισε πως «κλειδί» των επιτυχιών του συλλόγου είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, με έφεση στο σκοράρισμα. Μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να τον συμβουλέψω για κάτι, αφού τα πηγαίνει καλά. Μπορώ μόνο να του πω να συνεχίσει την καλή δουλειά και θα έρθουν τα γκολ», είπε ο 46χρονος Σέρβος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην διαφορά των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ, όπως επίσης και για τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, κάνοντας ειδική αναφορά στον Τάκη Λεμονή.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερή χρονιά τόσο στις διοργανώσεις εντός των συνόρων, αλλά και στην Ευρώπη στην οποία συμμετέχει ακόμη. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κλειδί της επιτυχίας είναι ο Μαρινάκης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προβλήματα, δεν είναι σε κρίση. Απλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα».

Κλείνοντας ο Κοβάσεβιτς σημείωσε: «Είχα σπουδαίους προπονητές στην καριέρα μου. Τον Αντσελότι, τον Λίπι, τον Βαλβέρδε τον Τζακερόνι. Ο Τάκης Λεμονής συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς τους προπονητές, είχα εξαιρετική σχέση μαζί του».