Παντελίδης: «Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, αυτός ήταν ο Ατρόμητος»

Ο Ατρόμητος άξιζε τη νίκη σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη. Τι είπε ο τεχνικός της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες. 

Παντελίδης: «Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, αυτός ήταν ο Ατρόμητος»

Ο Ατρόμητος και η Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Χαμόγελα στην... Τρίπολη (vid)

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, μετά το παιχνίδι έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και δήλωσε πως αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Μείναμε πίσω στο σκορ, ευτυχώς μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, κλείσαμε τον αντίπαλο και νομίζω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, αυτοί ήμασταν εμείς. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

Από τη μεριά του ο Άκης Μάντζιος υπογράμμισε: «Οι τέσσερις βαθμοί που έχουμε μέχρι στιγμής μάς αφήνουν ικανοποιημένους. Είναι ένας σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει καλά στη διακοπή και, όπως είπαμε, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τις διαμαρτυρίες του στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ατρόμητου με το φάουλ του Γκάλο, είπε: «Μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ δεν είχαμε απειληθεί καθόλου από τον Ατρόμητο παρά μόνο με στατικές φάσεις. Έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, πως αυτή η απόφαση είναι λάθος».