ΟΦΗ: Εκτός αποστολής ο Ναμπί για το ματς με ΑΕΚ

O Aντίλ Ναμπί αποκλείστηκε από την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα (14/6) με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Εκτός αποστολής ο Ναμπί για το ματς με ΑΕΚ

Εκτός μάχης τέθηκε ο Αντίλ Ναμπί από την αυριανή (14/6) αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Στην τελευταία προπόνηση των Κρητικών ο Ναμπί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ως εκ τούτου ο Γιώργος Σίμος δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της εντός έδρας συνάντησης με την «Ένωση».

Αντίθετα, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπολογίζει κανονικά τον Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος εναντίον του Άρη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (14/6, 19:15).

Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Ζοζάο Βίκτορ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο».