Με μία μεταγραφή θα ένιωθε ασφαλής ο Μαρτίνς

Αν δεν προέκυπτε κάποια αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα ζητούσε μόνο έναν εξτρέμ και τίποτα περισσότερο.

Με μία μεταγραφή θα ένιωθε ασφαλής ο Μαρτίνς

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, λέει ο λαός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν το ασπάζεται. Ωστόσο, με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν ενόψει της επόμενης σεζόν γινόταν το πολύ μία μεταγραφή: αυτή του αντι-Ποντένσε!

Κατά τα άλλα, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ του και θα ήταν εξίσου ευχαριστημένος αν για την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός αποκτούσε μόνο έναν εξτρέμ πρώτης γραμμής (π.χ. Γκραντέλ, Ονιεκούρου).

Όλα αυτά φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αποχωρήσει κανένας. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η χθεσινή του δήλωση στα κανάλια Novasports ότι έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση πως θα καλυφθεί το όποιο κενό δημιουργηθεί.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτά μέτωπα με πρώτο πρώτο του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Συν τοις άλλοις, αρκετοί παίκτες του είναι στην κορυφή της λίστας ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Σεμέδο, Καμαρά και Μπα μπορούν να φέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πρόταση.

Αν δεν φύγει όμως κανένας από τη συγκεκριμένη εξάδα και αν ο Ολυμπιακός τα βρει με την Μπράγκα για τον Χασάν, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γκασπάρ και με τον Ελαμπντελαουί, τότε θα έχει ένα από τα πιο ήσυχα καλοκαίρια του σε μεταγραφικό επίπεδο.

Φανταστείτε ότι ακόμα και για τον δεύτερο εξτρέμ που ακούγεται έντονα ότι επιθυμεί ο προπονητής, θα γίνει κίνηση αφού πρώτα τσεκάρει τον Νίκολα Τσούμιτς και κρίνει ότι θα πρέπει να δοθεί δανεικός για ακόμη μία σεζόν.

Επειδή όμως ακούγονται διάφορα περί μεγάλων προτάσεων για παίκτες των Πειραιωτών, σίγουρα η θερινή μεταγραφική περίοδος θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί είναι στον «αέρα» ο Ομάρ και μένει να φανεί τι θα γίνει σε πρώτη φάση με τον «άσο», σε δεύτερη με τα μετόπισθεν (Σεμέδο ή Σισέ) και σε τρίτη με τους χαφ (Καμαρά).