ΑΕΚ: Απρόοπτο με Χουλτ - Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Εκτός από την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (14/6, 19:15) ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα πλέι οφ της Super League 1 έμεινε ο Νίκλας Χουλτ που αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο.

ΑΕΚ: Απρόοπτο με Χουλτ - Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για τον αυριανό (Κυριακή 14/6, 19:15) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Νίκλας Χουλτ αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τον Μάσιμο Καρέρα από την αποστολή της αναμέτρησης με τους Ηρακλειώτες. Ο Σουηδός μπακ ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι Γιώργος Αθανασιάδης, Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης-Φοίβος Μπότος ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα «πετάξει» το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) για το Ηράκλειο.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα και Μαχαίρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ