Ολυμπιακός: «Στείλτε τη θετική σας ενέργεια» (pic)

Μία μέρα έμεινε από την επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Άρη (21:30) και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο να στείλει θετική ενέργεια στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. 

Ολυμπιακός: «Στείλτε τη θετική σας ενέργεια» (pic)

Ύστερα από περίπου 3 μήνες ο Ολυμπιακός επιστρέφει και πάλι στο «σπίτι» του, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πειραιά αύριο (14/6 21:30) υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, σε έναν αγώνα ο οποίος θυμίζουμε πως θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου.

Αυτό πρόκειται να είναι το 4ο εντός έδρας και 5ο συνολικά ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, το οποίο θα διεξαχθεί δίχως φιλάθλους στις κερκίδες. Δύο φορές το κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη αφορούσε τιμωρία στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, άλλες δύο εξαιτίας του κορονοϊού, με Γουλβς και Άρη και το παιχνίδι στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.

Κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκονται στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρόλα αυτά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από εκείνους να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, για να έρθει μία ακόμη νίκη και να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία των Πειραιωτών.

«Η επιστροφή μας σπίτι πλησιάζει, με τον αγώνα απέναντι στον Άρη. Στείλτε μας τη θετική σας ενέργεια με ένα σχόλιο!», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» στο Twitter.