Παναθηναϊκός: Τι δείχνει η πρώτη επίσκεψη Αλαφούζου στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το 2017!

Για πρώτη φορά μετά τη λειτουργία τους πριν από τρία χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια!

Παναθηναϊκός: Τι δείχνει η πρώτη επίσκεψη Αλαφούζου στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το 2017!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (12/6). Το γεγονός θα περνούσε στα ψιλά αν δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά το 2017!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας του για πρώτη φορά μετά τη μετακόμιση στα Βριλήσσια από την προηγούμενη έδρα της ΠΑΕ που ήταν στο Μαρούσι!

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τα διοικητικά στελέχη, περιηγήθηκε στους χώρους, γνώρισε το προσωπικό και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η επίσκεψη δείχνει τη διάθεση του Αλαφούζου να ασχοληθεί περισσότερο ενεργά με τις υποθέσεις της ΠΑΕ ενόψει της νέας περιόδου.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι συνεχείς. Η ομάδα πήρε άδεια για την Ευρώπη, καθώς εγκρίθηκε το πλάνο βιωσιμότητας και οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2021-22.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα στο οποίο προσβλέπει ο Αλαφούζος είναι και το γηπεδικό καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έχει δηλώσει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα καταθέσει πλήρη πρόταση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.