Ολυμπιακός, ΗΠΑ, Αραβία και η «κάψα» του Γκραντέλ

Ο Μαξ Γκραντέλ, που είναι ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού, έχει προτάσεις από ΗΠΑ και Αραβία, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι η Ευρώπη.

Ολυμπιακός, ΗΠΑ, Αραβία και η «κάψα» του Γκραντέλ

O Μαξ Γκραντέλ φιγουράρει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης και εδώ και δέκα μέρες το «ΦΩΣ» μεταφέρει τις πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία και αναφέρουν ότι ο παίκτης πιέζει την Τουλούζ για να φύγει ως ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά!

Ο Ιβοριανός εξτρέμ, τον οποίο έχει εισηγηθεί με θέρμη ο Φρανσουά Μοντέστο και ταιριάζει στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από τις ΗΠΑ και από την Αραβία. Ο ίδιος, απ' ό,τι λέει στο περιβάλλον του, δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική του MLS ή τα πετροδολάρια στο Κατάρ και στα Εμιράτα.

Εκείνο που τον απασχολεί σε πρώτη φάση είναι να λύσει τον... γόρδιο δεσμό με την Τουλούζ και να μείνει ελεύθερος. Αυτό είναι που τον «καίει» στην παρούσα φάση. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αυτό που προκύπτει από το μανατζερικό περιβάλλον του είναι ότι μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική να συνεχίσει στον Πειραιά.

Στο λιμάνι παράλληλα με τα αγωνιστικά ζητήματα θα τρέξουν τις επόμενες μέρες και τις μεταγραφικές εξελίξεις, με την περίπτωση του Γκραντέλ να έχει ξεχωρίσει...

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ

KANEI ΓΚΕΛ Ο... ΓΚΡΑΝΤΕΛ!

ΘΕΛΕΙ Ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ, ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΥΡΤ