Δεν μένει ελεύθερος ο Γκραντέλ, αλλά παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού

Η Τουλούζ δικαιώθηκε από τα γαλλικά δικαστήρια, δεν θα υποβιβαστεί και δεν θα χάσει -μεταξύ άλλων- ως ελεύθερο τον Μαξ Γκραντέλ που αρέσει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης εξακολουθεί πάντως να είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη ατζέντα.

Δεν μένει ελεύθερος ο Γκραντέλ, αλλά παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού

Εδώ και μέρες το «ΦΩΣ» έχει αναδείξει τον Μαξ Γκραντέλ ως έναν από τους βασικούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Πρόκειται για μία υπόθεση που φαινομενικά έμοιαζε εύκολη, από τη στιγμή που υπήρχε η αρχική θέση της Ligue 1 για υποβιβασμό της Τουλούζ (άρα θα έμενε ελεύθερος), αλλά στην πορεία η απόφαση των γαλλικών δικαστηρίων ότι «δεν πέφτει κανένας από τη μεγάλη κατηγορία» έμπλεξε κάπως την κατάσταση.

Το γεγονός ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ δεν μένει τελικά ελεύθερος και εξακολουθεί να έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο εμπόδιο.

Προ ημερών είχε αποκαλυφθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από το MLS (Λος Άντζελες, Σιάτλ) και τη Σαουδική Αραβία (Αλ Ετιφάκ). Συν τοις άλλοις έβαζαν δυνατά στο «κόλπο» και τον Ολυμπιακό που έδινε ως δέλεαρ την προοπτική του Champions League. Η ουσία είναι ότι ο Γκραντέλ εξακολουθεί να είναι στην ατζέντα, παρότι δεν κέρδισε την ελευθερία του λόγω του μη υποβιβασμού της Τουλούζ.

Αναμένεται λοιπόν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους» σε μεταγραφικό επίπεδο, με τον Αφρικανό εξτρέμ να αποτελεί μέρος της «κόκκινης» μεταγραφικής επικαιρότητας, καθώς, όπως ανέφερε και το «ΦΩΣ» πρωτοσέλιδα την Τετάρτη (10/6), πιέζει την Τουλούζ για να τον αφήσει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, έστω και στα 32 του.