Παναιτωλικός: «Πόσο πιο προκλητικοί μπορούν να γίνουν;»

Ο Παναιτωλικός με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Εμμανουήλ Σκουλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ (15/6, 20:00) παραθέτοντας μάλιστα βίντεο από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Παναιτωλικός: «Πόσο πιο προκλητικοί μπορούν να γίνουν;»

Ο Εμμανουήλ Σκουλάς ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ ώστε να διευθύνει την αναμέτρηση του Αγρινίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ (15/6 20.00) για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Αγρινίου δεν συμφωνεί με τον παραπάνω ορισμό και μέσω ανάρτησής της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο facebook, εφέφρασε την δυσαρέσκειά της, παραθέτοντας βίντεο από τις αποφάσεις του ρέφερι Σκουλά στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 30 Νοεμβρίου 2019.

"Ήταν 30 Νοεμβρίου 2019.. Κι όμως, μετά από όσα βλέπετε, του επέτρεψαν να συνεχίζει να σφυρίζει.. Και το κυριότερο, τον ορίζουν ξανά σε αγώνα του Παναιτωλικού!!! Πόσο πιο προκλητικοί μπορούν να γίνουν;", αναφέρουν χαρακτηριστικά τα "καναρίνια" στην ανάρτησή τους την οποία... συνόδευσαν με το παρακάτω βίντεο: