ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα για τις μειώσεις και τα... νεύρα των παικτών!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την επίσκεψη του στο προπονητήριο των Σπάτων δήλωσε σίγουρος για την επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ, μίλησε για το «ψαλίδι» στις αποδοχές των παικτών, αλλά και για τον εκνευρισμό που είχαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα για τις μειώσεις και τα... νεύρα των παικτών!

Με γεμάτη «ατζέντα» κατέφθασε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) στο προπονητικό κέντρο πρώτη φορά μετά την επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας και συζήτησε εφ' όλης της ύλης και της επικαιρότητας της ομάδας.

ΑΕΚ: «Ο Μελισσανίδης δεν επιτέθηκε στον διαιτητή Ριμπέιρο Σοάρες»

Αφού παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, σημειώνοντας πως πιστεύει σε όλους.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά με Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Από εκεί και πέρα για τα αναθεωρημένα συμβόλαια, σχετικά με την μείωση που θα γίνει λόγω της οικονομικής κρίσης, που επιφέρει ο κορονοϊός, είπε στους παίκτες, ότι «το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας συστήνει η FIFA και η UEFA» και αυτό που προβλέπεται παγκοσμίως λόγω της κρίσης, «γιατί η κατάσταση (μετά την πανδημία) είναι πραγματικά πολύ δύσκολη».

Όλα αυτά αφού την Τρίτη υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα παικτών (ειδικά ξένων) για το ύψος του «ψαλιδιού» (σ. περί το 15%) προς τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, ζητώντας του ζητήσει άμεση επαφή με την ιδιοκτησία.

Πάντως ο «Μελισάν» δεν ανέβασε τους τόνους, αλλά η κίνηση του να πάει και να μιλήσει για το θέμα στα Σπάτα μάλλον δεν είναι άσχετη με την εντύπωση ότι η εικόνα εκνευρισμού που έβγαλε η ομάδα στο Κυριακάτικο ντέρμπι σχετίζεται με το θέμα...

Αποκορύφωμα της οποίας ήταν το επεισόδιο Βράνιες – Βέρντε και το θέμα Σιμόες.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επεσήμανε ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν τους ίδιους τους παίκτες αλλά και την ομάδα (σ. όπως είχε πει την προηγουμένη ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς στους ίδιους ποδοσφαιριστές)».