Σενάριο για Λίνκολν και Ολυμπιακό

Η ιστοσελίδα «goal.com» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα, Λίνκολν Ενρίκε Ντος Σάντος.  

Σενάριο για Λίνκολν και Ολυμπιακό

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ. Το τελευταίο που έρχεται από την Βραζιλία και συγκεκριμένα από το «goal.com» (την βραζιλιάνικη έκδοση) αφορά τον Λίνκολν. Είναι 21 ετών, παίζει στη θέση του επιτελικού χαφ, ενίοτε χρησιμοποιείται και στα «φτερά» της επίθεσης και πέρσι αποκτήθηκε από την πορτογαλική Σάντα Κλάρα, προερχόμενος από την Γκρέμιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Λίνκολν που φέτος είχε 1 γκολ και 8 ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Οι Βραζιλιάνοι εκτός από τους «ερυθρόλευκους», βάζουν στο «κόλπο» και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όσο για το πόσο κοστολογείται από την Σάντα Κλάρα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Κάποιες πηγές λένε για 2 εκ. ευρώ και κάποιες άλλες για 3,5!

Πάντως, αγωνίζεται σε μία θέση που ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται να ενισχυθεί, καθώς στη θέση του επιτελικού χαφ έχει τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, ενώ ο Μαρτίνς υπολογίζει για τη συγκεκριμένη θέση και τον Λοβέρα.