Ο Ονιεκούρου προτιμά Γαλατά, αλλά οι Τούρκοι αδυνατούν!

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι λόγω του Φατίχ Τερίμ, αλλά η Μονακό θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ο Ονιεκούρου προτιμά Γαλατά, αλλά οι Τούρκοι αδυνατούν!

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Ωστόσο, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, για μία αρκετά «αλμυρή» περίπτωση για την ακρίβεια.

Η Μονακό τη μία μέρα εκφράζει την επιθυμία της να τον κρατήσει και την επόμενη διατυμπανίζει ότι τον πουλάει με 13 εκ. ευρώ. Εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να μην συζητάει το ενδεχόμενο δανεισμού του και να μιλάει μόνο για πώληση.

Η Γαλατασαράι τον θέλει διακαώς. Άλλωστε, ο Ονιεκούρου μετά τα όχι τόσο καλά περάσματά του από Έβερτον και Μονακό, μόνο στα γήπεδα της Τουρκίας με τη φανέλα της Γαλατά κατάφερε να απλώσει στο χορτάρι το αστείρευτο ταλέντο του.

Ο ίδιος λοιπόν έχει εκμυστηρευτεί στον μάνατζέρ του ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί δεν του αρέσει η προοπτική του Ολυμπιακού, αλλά επειδή νιώθει πιο ασφαλής, έχοντας προπονητή τον Φατίχ Τερίμ.

Στην Τουρκία έχουν γραφτεί διάφορα. Ότι η Γαλατά είναι διατεθειμένη να προσφέρει 10 εκ. ευρώ. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύουν για την ώρα, καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει προτεραιότητα τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και όχι την αγορά του.

Όπως και να ‘χει, το μέλλον του Ονιεκούρου είναι ξεκάθαρα στο χέρι των ανθρώπων της Μονακό. Οι Μονεγάσκοι θα κοιτάξουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό «deal» για το δικό τους ταμείο και εκείνοι θα αποφασίσουν στο τέλος σε ποια ομάδα θα πάει ο Νιγηριανός εξτρέμ. Μέχρι στιγμής υπάρχει τεράστια οικονομική απόσταση ανάμεσα σε Μονακό και Γαλατά, με τους Γάλλους αυτή τη στιγμή να υποστηρίζουν ότι η «τσιμπόμ μπομ» δύσκολα θα καταφέρει να «ψήσει» τους Μονεγάσκους.

Με λίγα λόγια έχει πολύ «ψωμί» ακόμα η ιστορία με τον Ονιεκούρου, ο οποίος επαναλαμβάνουμε είναι από τους παίκτες που κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει την κίνησή τους και δεν είναι σίγουρο στο τέλος ότι θα επιχειρήσουν να τον πάρουν, γιατί μπορεί η Μονακό να εξακολουθεί να έχει υψηλότατες απαιτήσεις.

Πάντως, τα όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία περί μετακίνησης του Ονιεκούρου στην Γαλατά με κανονική μεταγραφή, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.