Τα λέει όλα η παραδοχή των ΠΑΟΚτσήδων!

Τα λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα.

Τα λέει όλα η παραδοχή των ΠΑΟΚτσήδων!

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει ένα σωρό αναλύσεις του αγώνα στην Τούμπα και του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο Ολυμπιακός με το διπλό. Ένα διπλό που απλώς «σφράγισε» αυτό που γνώριζαν πλέον όλοι στον ποδοσφαιρικό… πλανήτη της Ελλάδας. Ότι φέτος ο Ολυμπιακός παίρνει πανάξια το πρωτάθλημα και πώς αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Εμείς θα σταθούμε στα όσα λένε οι αντίπαλοι που έχουν ξεχωριστή σημασία. Και οι αντίπαλοι «μίλησαν» στην Τούμπα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού μέσω των... αποδοκιμασιών τους στη δική τους ομάδα, στον Αμπέλ Φερέιρα και στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν έξω από την Τούμπα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα σε μία χρονιά αποθέωσης για τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του δεν θέλει να ακούει ότι έχει κριθεί το πρωτάθλημα, καθώς θέλει να δει την ομάδα του να το κατακτάει και μαθηματικά. Είναι λογικό να κρατάει τη συγκεκριμένη στάση, γιατί δεν θέλει να ξεφύγει το μυαλό των παικτών. Άλλωστε, ο στόχος δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το αήττητο έως το τέλος.

Ο Αμπέλ Φερέιρα από την πλευρά του είπε ότι είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την ήττα. Τουλάχιστον για να σώσει την… καμπούρα του, δεν είπε αυτή τη φορά – όπως είχε πει μετά την ήττα στο πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο – ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος του ΠΑΟΚ. Μέσα του όμως το ξέρει πολύ καλά, ότι θα ήταν η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκοβαν πρώτοι το νήμα του τερματισμού στον φετινό μαραθώνιο.

Προσωπική μας άποψη όμως είναι ότι όταν φτάνουν στο σημείο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να παραδέχονται τον Ολυμπιακό, τότε εκεί αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι κάπου εδώ τελειώνουν και όλα τα αφηγήματα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που πήγαν τεχνηέντως να περάσουν το τελευταίο διάστημα, ότι οι Πειραιώτες κατακτούν το πρωτάθλημα λόγω του -7 που «έφαγε» ο ΠΑΟΚ με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξανά στον θρόνο του και το μεγάλο στοίχημα πλέον για τους «ερυθρόλευκους», εκτός από το αήττητο πρωτάθλημα, είναι και το ευρωπαϊκό ταξίδι να συνεχιστεί όσο πιο μακριά γίνεται. Μπορεί το ματς με την Γουλβς να είναι σε δύο μήνες, αλλά την ίδια στιγμή είναι και πολύ κοντά… Και πιστέψτε μας, η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός μετά από τρεις μήνες αποχής στο πρώτο ημίχρονο της Τούμπας, μπορεί να γεμίσει με αισιοδοξία τον κόσμο του ενόψει των υποχρεώσεών του στο Europa League.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Τα highlights του αγώνα (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1: Τελείωσε το πρωτάθλημα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα