ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Βέρντε έπιασε τον Βράνιες από τον λαιμό! (vid - pics)

Ένταση σημειώθηκε σε ένα τάιμ άουτ ξεκούρασης στο α' ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, με τον Ντανιέλε Βέρντε να πιάνει από τον λαιμό τον Όγκνιεν Βράνιες και τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Βέρντε έπιασε τον Βράνιες από τον λαιμό! (vid - pics)

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (7/6), για το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Παρότι δεν υπήρχαν θεατές και δεν υπήρξαν αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δύο παίκτες της ΑΕΚ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ για ξεκούραση στο α' ημίχρονο της συνάντησης!

Ειδικότερα, στο 22' του ματς οι παίκτες έκαναν ένα διάλειμμα προκειμένου να δροσιστούν και να πάρουν ανάσες, ωστόσο προέκυψε... θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες.

Μάλιστα, ο Ιταλός εξτρέμ έπιασε στιγμιαία από τον λαιμό τον Βόσνιο μπακ, με τους συμπαίκτες τους να επεμβαίνουν άμεσα αποτρέποντας την κλιμάκωση της συμπλοκής!

Ο δε Μάσιμο Καρέρα ζήτησε από τους δύο παίκτες να ζητήσουν συγνώμη ο ένας από τον άλλο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί χωρίς νεύρα και περισπασμούς το παιχνίδι...

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο:

ΒΕΡΝΤΕ VS ΒΡΑΝΙΕΣ ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO