Κριτική Ολυμπιακού: Όλοι ήταν υπέροχοι!

Κανένας δεν υστέρησε από τον Ολυμπιακό στο διπλό τίτλου που πήρε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Κριτική Ολυμπιακού: Όλοι ήταν υπέροχοι!

ΣΑ: Όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Κάποιες κοφτερές σέντρες που επιχείρησαν να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν σταθερός. Αν εξαιρεθεί μία κακή εκτίμησή του σε ένα γύρισμα του Μάτος στο 45+1’, κατά τ΄άλλα ενέπνεε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 0-1 (vid)

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βγουν εκτός αγώνα τόσο ο Ελ Καντουρί που ήταν αρχικά ο προσωπικός του αντίπαλος, όσο και ο Μπίσεσβαρ. Μπορεί επιθετικά να μην ήταν ο γνωστός Ομάρ, αλλά τουλάχιστον από την πλευρά του δεν απειλήθηκε ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1: Τελείωσε το πρωτάθλημα στην Τούμπα

ΣΕΜΕΔΟ: Αν εξαιρεθεί ένα λανθασμένο διώξιμο στο 92’ από το οποίο λίγο έλειψε να ευνοηθεί ο Βαρέλα, ο Σεμέδο ήταν πραγματικός «ογκόλιθος». Τους… κατάπιε όλους στο πέρασμά του!

ΜΠΑ: Δεν είχε την εικόνα του Σεμέδο, αλλά στάθηκε πολύ καλά παρότι δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση. Το ανησυχητικό είναι ότι βγήκε τραυματίας στο 75’.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Αποδοκιμασίες έξω από την Τούμπα

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Συνολικά έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αν και είχε λίγο δουλίτσα στο πρώτο μέρος όταν οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούσαν από την πλευρά του να φτάσουν στην περιοχή του Σα, σε γενικές γραμμές ήταν ο γνωστός Τσιμίκας. Με τις κούρσες του, με τις επελάσεις του και το πάθος του. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε αισθητά.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1: Φιέστα των Πειραιωτών στην Τούμπα (pic)

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Υψηλό βαθμό παίρνει και ο Βραζιλιάνος χαφ που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκοβε και έραβε στη μεσαία γραμμή. Από τους καλύτερους του ματς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Υψηλού επιπέδου παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα μπορεί να μην είχε την φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έπαιξε μυαλωμένα και αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για το διπλό του Ολυμπιακού.

ΚΑΜΑΡΑ: Εξαιρετικός! Ο Αφρικανός ήταν το… κάτι άλλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα έκανε όλα! Μάρκαρε, έκλεβε μπάλες, βοηθούσε δημιουργικά, σούταρε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο ότι όταν αγωνιζόταν στο δεξί άκρο της επίθεσης, οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί είχαν έναν «βραχνά» μπροστά τους, καθώς ο Μασούρας έδινε πολλές βοήθειες στον Ομάρ ανασταλτικά. Και επιθετικά βοήθησε αρκετά, αν και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να ενεργήσει διαφορετικά σε ό,τι έχει να κάνει με την τελική πάσα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Και μόνο που έτρεξε σαν σκύλος για να κλέψει την μπάλα από τον Βιεϊρίνια στη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί, σημαίνει πολλά για την κάψα που έχει. Προσπάθησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να τον εκνευρίσουν με διάφορα ύπουλα χτυπήματα, αλλά ο Γάλλος δεν χαμπάριασε.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πέτυχε γκολ και στην Τούμπα ο Μαροκινός, ο οποίος είδε την πρώτη φορά να του ακυρώνεται σωστά το γκολ στο 7’ και τη δεύτερη φορά να τελειώνει με τον ιδανικότερο τρόπο την πάσα του Βαλμπουενά στο 23’. Έδωσε πολλές μάχες και έφαγε αρκετό «ξύλο» από τους Μιχάι και Βαρέλα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε αντί του Μασούρα, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε στο επιθετικό κομμάτι.

ΣΙΣΕ: Μπήκε αντί του Μπα και «καθάρισε» αρκετές εναέριες μονομαχίες. Στο τέταρτο που αγωνίστηκε στάθηκε πολύ καλά.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΧΑΣΑΝ: Τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο είχαν αρχίσει και οι συμπαίκτες του να κάνουν διαχείριση του σκορ, με αποτέλεσμα να μην φτάσει πολλές φορές η μπάλα από το δικό του πεδίο δράσης.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο 83’ αντί του Βαλμπουενά και είχε δύο καλές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Δεν μπορεί να κριθεί…