Σόουζα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάει ο Άρης στον τελικό»

Ο Ούγκο Σόουζα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Άρη υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Σόουζα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάει ο Άρης στον τελικό»

Ο Ούγκο Σόουζα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη και έθεσε τους στόχους της ομάδας του δίνοντας την υπόσχεση στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά ο Ούγκο Σόουζα μίλησε:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα έπρεπε και να προπονηθούμε και να μείνουμε παράλληλα ασφαλείς. Ωστόσο επιστρέψαμε με νίκη όλα δείχνουν να είναι καλύτερα για τη συνέχεια. Σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και δεν είναι εύκολο να προπονηθείς όταν είσαι σπίτι. Είχαμε βέβαια ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έπρεπε να τηρήσουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη διατροφή η οποία είναι δύσκολη να την ακολουθείς όταν είσαι σπίτι, έπρεπε να κοιμόμαστε τις ίδιες ώρες. Νομίζω ότι όλοι έμειναν σε καλή φόρμα».

Για τα πλέι οφ: «Ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολα, είμαστε στα πλέι οφ οπότε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να προπονούμαστε σκληρά γιατί δεν αρκεί μόνο ο ρυθμός των αγώνων για να είμαστε σε καλή κατάσταση, κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το κύπελλο και τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος η ομάδα και εμείς. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στον τελικό».

Για την απουσία του κόσμου: «Το γήπεδο μας είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα είναι ένα γήπεδο που δημιουργείται μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και είναι κάτι το οποίο μας έλειψε πάρα πολύ σήμερα, ωστόσο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Ακούγαμε τις φωνές του κόσμου έξω από το γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι τους ευχαριστήσαμε».