Super League 1: Η πιο μεγάλη ώρα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Τούμπα και το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής (7/6) για την 1η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Super League 1: Η πιο μεγάλη ώρα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

Η δράση της 1ης αγωνιστικής των Playoffs και των Playouts της Super League 1 συνεχίζεται και την Κυριακή (7/6), με ακόμα τρεις αναμετρήσεις.

Στις 19:30 (LIVE στο fosonline.gr) στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά από το -14 και θα αγωνιστούν χωρίς τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να περάσει από τη Θεσσαλονίκη και να διατηρήσει το αήττητό της στο πρωτάθλημα με μοναδικές απουσίες τους τραυματίες Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο, αλλά και τον Μορ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Στις 21:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα ψάξει το τρίποντο, ώστε να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ για να βρεθεί μόνη στην δεύτερη θέση και θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Παουλίνιο και στον ανέτοιμο Γαλανόπουλο. Αντίθετα, ο Αραούχο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται εντός αποστολής.

Αναφορικά με τους «πράσινους», η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, λίγο πριν την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πούγγουρας, Περέα και Μπεκ, εν αντιθέσει με τον Κουρμπέλη που βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Η αυλαία της ημέρας ανοίγει στη Λάρισα, όπου στις 19:15 η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Αστέρας Τρίπολης. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες χωρίς τον τραυματία Κάτσε, τον τιμωρημένο Παπάζογλου, αλλά και τους Σουλούκο, Λουφάκη και Γκόλια που έμειναν εκτός αποστολής.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα αγωνιστούν κόντρα στους «βυσσινί» χωρίς τον αρχηγό τους Ιγκλέσιας που υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά και τον Σουάρεθ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω μιας ενόχλησης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Playoffs και Playout της Super League 1:

Super League 1: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία των playoff και playout (vids)

Σάββατο 6/6
Άρης - ΟΦΗ 3-1
Πανιώνιος - Βόλος 1-0

Κυριακή 7/6
Ξάνθη - Ατρόμητος (αναβλήθηκε)
19:15 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
21:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός