Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λόπεθ

Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Πόρτο και φέτος είχε καλή παρουσία στην Ισπανία με τη Λα Κορούνια προτάθηκε στους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Λόπεθ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό κι ένα από τα πολύτιμα κομμάτια του «ερυθρόλευκου παζλ» είναι αυτό του ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δέχεται σε καθημερινή βάση προτάσεις από μάνατζερ. Σε αυτό το πλαίσιο, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει προταθεί στο σύλλογο είναι ο Αντριάν Λόπεθ. Ο ποδοσφαιριστής από την Ισπανία αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Λα Κορούνια η οποία υποβιβάστηκε, όμως τα νούμερα του Λόπεθ είναι αρκετά καλά.

Ο παίκτης που ανήκει στην Πόρτο σημείωσε 9 γκολ και έδωσε 5 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα σε 30 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Primera Division.

Το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή είναι άγνωστο, όμως σίγουρα η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Μαρτίνς, που όμως έχει δείξει στο παρελθόν την προτίμησή του στους επιθετικούς από την Βραζιλία.