Γκάμα: «Είμαι σε συζητήσεις με τον Άρη, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του με τον Άρη, τα δύο γκολ με τον ΟΦΗ και την επιστροφή του ποδοσφαίρου στη δράση.

Γκάμα: «Είμαι σε συζητήσεις με τον Άρη, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο»

Ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League 1, με τον Μπρούνο Γκάμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τα δύο από τρία γκολ της ομάδας του.

Άρης - ΟΦΗ: Το γκολ του Μπρούνο Γκάμα για το 1-1 (vid)

Άρης - ΟΦΗ: Το γκολ του Μπρούνο Γκάμα για το 2-1 (vid)

Ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε στα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στους Κρητικούς, στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Nova»:

Για τα δυο γκολ που πέτυχε σήμερα: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω 10 γκολ σε μια σεζόν. Αυτό που μετράει βέβαια για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου, δεν κάνω πλάνα για το πόσα γκολ θα βάλω. Με ενδιαφέρει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, είτε έρχεται από γκολ αυτό είτε από ασίστ, το σημαντικό είναι η ομάδα».

Για το ότι σκόραρε πρώτη φορά με φάουλ: «Δουλεύω και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, το έκανα αυτή τη βδομάδα αρκετές φορές. Κάνω 2-3 φορές τη βδομάδα έξτρα προπονήσεις στις εκτελέσεις. Με τον Άρη δεν είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά σήμερα είχα την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσα να βάλω γκολ».

Για το ότι ο Ματίγια συνήθως σκοράρει με φάουλ, ενώ πριν το δικό του φάουλ, είχε εκτελέσει ένα ο Λάρσον: «Συνήθως ο Λάρσον παίρνει τη μπάλα. Βλέπουμε στο γήπεδο τι συμβαίνει, ποιος νιώθει καλύτερα. Στο επόμενο φάουλ, είχα την αυτοπεποίθηση να πάρω τη μπάλα και να το εκτελέσω εγώ. Μάχη με τον Ματίγια δεν θα δώσουμε την επόμενη φορά, θα βρούμε μια λύση μεταξύ μας».

Για το πώς βίωσε την επιστροφή στους αγώνες: «Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από σχεδόν τρεις μήνες, για εμάς ήταν και έξτρα αρνητικό που παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή, ήταν δύσκολα τα πρώτα λεπτά, αλλά στο τέλος όσο περνούσε η ώρα πατούσαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη».

Για το συμβόλαιό του και την ανανέωση επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να συζητήσω, είναι σε εξέλιξη ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω. Είμαι χαρούμενος εδώ, απολαμβάνω κάθε στιγμή στην ομάδα και την πόλη, αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο».