Άρης - ΟΦΗ: Τρίποντο με ανατροπή και 3-1! (highlights)

Ο Άρης φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού και με ηγέτη τον Μπρούνο Γκάμα κέρδισε τον ΟΦΗ με σκορ 3-1, κάνοντας και την ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 21’, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Άρης - ΟΦΗ: Τρίποντο με ανατροπή και 3-1! (highlights)

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 21’ όταν από κακή αντίδραση όλης της αμυντικής γραμμής του Άρη η μπάλα έφτασε στον Σακόρ και αυτός πλάσαρε ιδανικά μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να κάνει το 0-1.

Οι Κρητικοί είχαν δύο ευκαιρίες, με Ναμπί και Μάνο, για να κάνουν το 0-2, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και στο 42’ ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 όταν από όμορφη συνεργασία των Φετφατζίδη και Ροζ, η μπάλα κατέληξε στον Γκάμα, ο οποίος στην κίνηση “σκότωσε” τον Γουάιλι.

Η αλλαγή του Ένινγκ στο 63’, με τον Μαντσίνι αντί του Ιντέγε, έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του Άρη, που έφτασε κοντά στο 2-1 με το σουτ του Φετφατζίδη στο 67’ και εν τέλει πέτυχε την ανατροπή και πάλι με τον Γκάμα.

Ο Πορτογάλος με άψογη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα του Γουάιλι, γράφοντας στο 73’ το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς.

Οι κίτρινοι κλείδωσαν τη νίκη στο 79’ όταν ο Κόρχουτ με διαγώνιο σουτ από ασίστ του Φετφατζίδη έγραψε το 3-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3-1

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σκόρερ: 42', 67' Μπρούνο Γκάμα, 79' Κόρχουτ - 21' Σακόρ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κίτρινες κάρτες: 30' Ιντέγε - 53' Μαρινάκης, 56' Σεμέντο, 78' Ναμπί

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Σόουζα (90’ Μπαγκαλιάννης), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (90’ Τόνσο), Βέλεθ, Φετφατζίδης (83’ Μπα), Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Λάρσον, Ιντέγε (63’ Μαντσίνι)

ΟΦΗ (Σίμος) Γουάλι, Μαρινάκης (85’ Μπράουν), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ (56’ Στάικος), Μεγιάδο (85’ Βίκτορ), Μάνος (65’ Φιγκειρέδο), Νέιρα, Ναμπί (85’ Νοικοκυράκης), Σεμέδο