ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φερέιρα: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την κατάσταση της ομάδας του και την περίοδο της καραντίνας.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φερέιρα: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή το βράδυ με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στο PAOK TV και δήλωσε πως η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις στο γήπεδο. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

«Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο», είπε ο Αμπέλ Φερέιρα και συνέχισε: «Πράγματι, αυτό ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

Όσον αφορά στην περίοδο της καραντίνας ο Πορτογάλος είπε: «Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί. Πλέον, το πιο σημαντικό είναι σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία, στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ζούμε σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία βασίζεται πολύ στον τουρισμό. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Διότι λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτήν την πανδημία».

Δείτε τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα…