Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού μετά την πανδημία (pic)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ και κάνει το πρώτο του ταξίδι μετά την πανδημία. Αυστηρός ο γιατρός των Πειραιωτών, δείτε τη φωτογραφία μέσα από το τσάρτερ.

Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού μετά την πανδημία (pic)

Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το βράδυ τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά χορτάρι και να κάνουν το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτές που είχαμε συνηθίσει. Ακόμη και το ταξίδι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι διαφορετικό.

Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο "Ελ. Βενιζέλος" με μάσκες όπως τους έχει ζητήσει ο γιατρός, ο Χρήστος Θέος να κάνουν. Για τη Θεσσαλονίκη πέταξαν με πτήση τσάρτερ της Aegean. Μάλιστα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι πολύ αυστηρός σε θέματα προστασίας από την πανδημία.

Συγκεκριμένα με εντολή του Χρήστου Θέου στο τσάρτερ του Ολυμπιακού δεν επιτρέπεται να μπει κανείς άλλος πέρα από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κανένας άλλος δεν επιτρέπεται να μπει στο αεροπλάνο για λόγους ασφαλείας με τον γιατρό των Πειραιωτών να είναι πολύ αυστηρός.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανάρτησε φωτογραφία από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη…