«Καθαρός» από κορονοϊό ο Αστέρας Τρίπολης

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών και της αποστολής του Αστέρα Τρίπολης για τον κορονοϊό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ της Super League 1.

«Καθαρός» από κορονοϊό ο Αστέρας Τρίπολης

Θετικά είναι τα μηνύματα από το «στρατόπεδο» του Αστέρα Τρίπολης, λίγο πριν ο σύλλογος αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ της Super League.

Οι παίκτες και η αποστολή της αρκαδικής ΠΑΕ υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό πριν την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τους «βυσσινί», που θα διεξαχθεί αύριο (7/6) το απόγευμα (19.15), τηρώντας το Πρωτόκολλο Υγείας της Πολιτείας και ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα τελικά ήταν αρνητικά και έτσι οι παίκτες των Αρκάδων αλλά και τα μέλη της υπόλοιπης αποστολής θα ταξιδέψουν χωρίς προβλήματα στην θεσσαλική πόλη, με την ελπίδα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Α.Ε.Λ. και να ξεκινήσουν με το «δεξί» την πορεία τους στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος.

«Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ και όλα τα μέλη της αποστολής που ταξιδεύουν για την Λάρισα, ενόψει της πρεμιέρας των play out με αντίπαλο την Α.Ε.Λ.», ανέφερε χαρακτηριστικά η πελοποννησιακή ΠΑΕ.