Ο Λυσάνδρου για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνουν τα παιχνίδια παρουσία οπαδών.

Ο Λυσάνδρου για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα

Την 1η Μαρτίου διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες. Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δήλωσε ικανοποιημένος για τη δουλειά που έχει γίνει.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα μας ζωντανό», τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας.

Στη συνέχεια επισήμανε πως όλοι δούλεψαν διατηρώντας χαμηλό προφίλ αυτό το διάστημα. «Προχωρήσαμε βήμα-βήμα και διατηρήσαμε χαμηλό προφίλ, ενώ δεν βιαστήκαμε καθόλου. Αυτή η σοβαρότητα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πανδημία εξελίχθηκε πολύ καλά στη χώρα μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της Λίγκας ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να γίνουν διεξαχθούν τα παιχνίδια παρουσία οπαδών. «Δεν θέλω να βιαστούμε ή να κάνουμε πράγματα που θα είναι λάθος. Ούτε θέλω να δώσουμε υποσχέσεις, είναι κάτι που το συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά.