«Άλλαξε στάση η Άντερλεχτ, ζητάει πίσω τον Βράνιες»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Βέλγιο, η Άντερλεχτ δεν επιθυμεί την επέκταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και από την 1η Ιουλίου τον θέλει στην προετοιμασία της.

«Άλλαξε στάση η Άντερλεχτ, ζητάει πίσω τον Βράνιες»

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει τον Όγκνιεν Βράνιες, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Συγκεκριμένα, η βελγική ομάδα φέρεται να μην συμφωνεί με την επέκταση του δανεισμού του στην Ένωση, ενώ τον ζητάει στην προετοιμασία της από την 1η Ιούλιου, στην εκπνοή δηλαδή της συμφωνίας της με τους «κιτρινόμαυρους».

Η αλλαγή στάση των Βέλγων οφείλεται στην πρόσληψη του Φράνκι Βερκότερεν στο πλευρό του Βενσάν Κομπανί στην τεχνική ηγεσία. Ο Βερκότερεν γνωρίζει πολύ καλά τον Βράνιες, έχοντας δουλέψει επί σειρά ετών στη Ρωσία, και είναι πρόθυμος να του δώσει μια ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στην ομάδα.

Το βελγικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορονοϊού και η Άντερλεχτ αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της σε 2 εβδομάδες. Βάσει της μεταξύ τους συμφωνίας, η βελγική ομάδα μπορεί να ζητήσει τον Βόσνιο να δώσει το «παρών» στις Βρυξέλλες από 1η Ιουλίου, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει και πολλά.

Μάλιστα, βελγικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Βράνιες συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ, αφού οι Βέλγοι έχουν ξεμείνει από επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Αναφέρθηκε δε ότι υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να προκύψει νέα συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ για επέκταση του δανεισμού του 30χρονου αμυντικού μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του από ένα σημείο και μετά στα Playoffs της Super League 1 ή και σε ένα πιθανό τελικό Κυπέλλου, αν η Ένωση προκριθεί επί του Άρη.