Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος

Ούτε την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο κατόπιν συνεννόησης της Λίγκας με της αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο αναβλήθηκε οριστικά όπως αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές. Αρχικά το παιχνίδι από το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο μεταφέρθηκε για την Κυριακή, αλλά οριστικά δεν θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο.

Η Super league ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές και αποφασίστηκε πως είναι προτιμότερο το ματς να αναβληθεί οριστικά.

Το ματς δεν οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει με το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος που πρέπει να γίνει και δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Γι' αυτό θεωρήθηκε ότι είναι σωστό να μη γίνει το ματς προκειμένου να μην πάρουν το παραμικρό ρίσκο. Θα υπάρξει συνεννόηση με της υγειονομικές Αρχές για το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης».