«Κρυφό χαρτί» για την Τούμπα ο Ραντζέλοβιτς!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αναμένεται να είναι στις πρώτες αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού στα play off κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Κρυφό χαρτί» για την Τούμπα ο Ραντζέλοβιτς!

Η ενδεκάδα μοιάζει να είναι «κλειδωμένη» για τον Ολυμπιακό ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα play off. Στο 4-3-3 που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, οι Μασούρας και Βαλμπουενά εκτός απροόπτου θα είναι στα «φτερά».

Για τον Πορτογάλο τεχνικό όμως υπάρχει ένας παίκτης, που μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί». Κι αυτός είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ναι μεν πολλά φώτα θα πέσουν πάνω στον Κώστα Φορτούνη, μιας και θα κληθεί να έρθει ως μία λύση πολυτελείας από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά άπαντες στον Ρέντη αναγνωρίζουν ότι ο Ραντζέλοβιτς έχει «λάμψει» με την παρουσία του στις προπονήσεις του Ρέντη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος χάρη στο πείσμα του, την ταχύτητά του και την επιμονή του, ήταν εκείνος που μετά από την απόκρουση του Πασχαλάκη στο σουτ του Τσιμίκα, πρόλαβε την μπάλα να μην βγει κόρνερ και στο γύρισμα που έκανε, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα στο διπλό που πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τούμπα στις 23 Φεβρουαρίου. Ένα διπλό τίτλου!

Ο Ραντζέλοβιτς σε γενικές γραμμές τη φετινή χρονιά πέρασε από διάφορες περιόδους. Μπήκε φουριόζος στα φιλικά του καλοκαιριού, έκανε... γης μαδιάμ την άμυνα της Κράσνονταρ στο επιβλητικό 4-0 του Καραϊσκάκη, έφτασε στο σημείο να παίξει βασικός στο Μόναχο επί της Μπάγερν, έκανε «πράματα και θάματα» στο ματς τη Τούμπας για το πρωτάθλημα, αλλά είχε και κάποιες βραδιές που δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Τον τελευταίο καιρό όμως στον Ρέντη, είναι ένας παίκτης που κάνει τον προπονητή του να έχει ένα πλατύ χαμόγελο... Ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει στην Τούμπα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Όχι βασικός, αλλά θα έρθει ως μία λύση από τον πάγκο... Ποντάρει πολλά στον Σέρβο ο Μαρτίνς και θα του το δείξει και το βράδυ της Κυριακής (7/6, 19.30) στην Θεσσαλονίκη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι δεν παίζει ο Γιαννούλης και θα επιστρατευτεί ο Βιεϊρίνια, ο οποίος όσο να 'ναι, αν έχει απέναντί του στο τελευταίο 20λεπτο έναν ξεκούραστο Ραντζέλοβιτς, το πιθανότερο είναι να μην έχει εύκολο έργο...