Ολυμπιακός: Έξι εβδομάδες εκτός ο Λάζαρος

Άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες και δεν προλαβαίνει κανένα ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έξι εβδομάδες εκτός ο Λάζαρος

Η τύχη γύρισε γι' ακόμα μία φορά την πλάτη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο 33χρονος ακραίος επιθετικός υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Οι "ερυθρόλευκοι" από την πρώτη στιγμή περίμεναν τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός.

Δεν τραυματίστηκε στο χειρουργημένο γόνατο, αλλά και πάλι αποδείχτηκε πως δεν απέφυγε τα χειρότερα. Δυστυχώς για τον Λάζαρο επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Λάζαρος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και δεν προλαβαίνει κανένα από τα ματς που απομένουν για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο 33χρονος εξτρέμ επέστρεψε από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Φλεβάρη του 2019, στις 22 Δεκεμβρίου στο ματς με το Βόλο.

Το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στις 15 Φεβρουαρίου το 4-0 επί του Πανιωνίου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τότε είχε παίξει για 34 λεπτά ο Λάζαρος, ο οποίος φέτος έκανε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Θυμίζουμε πως στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Τα σημάδια που υπήρχαν μέχρι τώρα δεν ήταν με το μέρος του, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειχνε διατεθειμένος να του δώσει κάποια ευκαιρία.