Βόκολος: «Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Πανιώνιου» (vid)

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική των playout έκανε ο προπονητής του Πανιώνιου, Λεωνίδας Βόκολος

Βόκολος: «Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Πανιώνιου» (vid)

Η αποστολή του Πανιώνιου στα playout είναι δύσκολα παρόλα αυτά ο Λεωνίδας Βόκολος έδωσε το σύνθημα ενόψει της επανέναρξης των αγώνων.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/6, 19:15) με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη και τόνισε πως οι παίκτες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Από το ξεκίνημα των πλέι άουτ έχουμε ένα μειονέκτημα έξι πόντων. Αυτό που είπα στα παιδιά και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Από το πρώτο λεπτό έως το τέλος θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατάστασης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από δύο μήνες αποχής.

Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μας παιχνίδι.

Ευελπιστώ να είμαστε όλοι μας υγιείς, κάτι που εύχομαι σε όλες τις ομάδες και από εκεί και πέρα εμείς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του μεγαλείου της ομάδας».