ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Ενομπακάρε

Για την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακάρε κινείται η ΑΕΚ. Ο 22χρονος επιθετικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Ενομπακάρε

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Έλληνας επιθετικός θα αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια στην Ένωση.

Ο Ενομπακάρε είναι 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός με αγγλικό διαβατήριο, ενώ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Γουλβς και η περίπτωσή του απασχολεί έντονα τους «κιτρινόμαυρους».

Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, αλλά και ως φορ. Το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γουίγκαν, πραγματοποιώντας τρεις συμμετοχές. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Κιλμάρνοκ, την Κόβεντρι και τη Γουίγκαν.

Ο «κιτρινόμαυρος» μεταγραφικός στόχος αποτελεί εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα, στον οποίο προτάθηκε από τον αρχισκάουτ της Τσέλσι την περίοδο που στο τιμόνι των Λονδρέζων ήταν ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ενομποκάρε φαινόταν εξελίξιμος σε νεαρή ηλικία, ωστόσο η συνέχεια δεν την ανάλογη. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πάντως ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στην Super League 1.