Ολυμπιακός: Μπετόν στην Τούμπα!

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (7/6, 19:30). Το ρεκόρ που θέλει να συνεχίσει ο Ζοσέ Σα και η «ερυθρόλευκη» άμυνα!

Ολυμπιακός: Μπετόν στην Τούμπα!

Να συνεχίσει όπως ακριβώς σταμάτησε λόγω της διακοπής της σεζόν θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, δηλαδή να πάρει τη νίκη και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου που είναι πολύ κοντά, αλλά δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Και για να συμβεί αυτό, Μαρτίνς και παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλους τους τομείς, ώστε να κάνουν ό,τι είχαν πετύχει στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου στο ίδιο γήπεδο, αλλά και να αποφύγουν όσα είχαν κοστίσει την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Τότε ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικά απολύτως συνεπής, αλλά αμυντικά εμφάνισε απογοητευτική συμπεριφορά, όταν μέσα σε λίγα λεπτά έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων και τελικά το ίδιο το παιχνίδι. Το ότι δεν έπαιζε ο Σα και έκανε ντεμπούτο σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο 17χρονος Τζολάκης δεν αποτελεί δικαιολογία, από τη στιγμή μάλιστα που ο νεαρός τερματοφύλακας δεν είχε ευθύνη για κάποιο γκολ.

Ποιος είναι ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (5/6) ΦΩΣ με ένα κλικ!