Την Κυριακή (7/6) το Ξάνθη - Ατρόμητος

Σε νέα ημερομηνία ορίστηκε το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, καθώς αυτό θα γίνει την Κυριακή (7/6) αντί για το Σάββατο (6/6) που είχε προγραμματιστεί αρχικά. 

Την Κυριακή (7/6) το Ξάνθη - Ατρόμητος

Στις 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την Λίγκα.

Θυμίζουμε, ότι οι Περιστεριώτες είχαν στείλει επιστολή στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ρωτώντας για την ασφάλεια της αποστολής του στην πόλη της Θράκης, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Ατρόμητος: Ζητάει εγγυήσεις για τον αγώνα στην Ξάνθη

Η αναμέτρηση των Θρακιωτών με τον Ατρόμητο ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο (6/6) ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε και το ματς μετατέθηκε μία μέρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή (7/7).

Ατρόμητος: «Δεν θα γίνει το Σάββατο το ματς με την Ξάνθη. Κυριακή, αν και εφόσον»

Στην ανακοίνωση της η Super League 1 αναφέρει τα παρακάτω: "Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο, 6 Ιουνίου)".