ΠΑΟΚ: Βάρος στην τακτική και νέα τεστ για κορονοϊό ενόψει Ολυμπιακού

Συνέχεια στην προετοιμασία τους για το ματς με τον Ολυμπιακό έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού

ΠΑΟΚ: Βάρος στην τακτική και νέα τεστ για κορονοϊό ενόψει Ολυμπιακού

Στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας έδωσαν έμφαση οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής (7/6, 19:30) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Super League 1: Παπαπέτρου στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Τζήλος στο ΟΑΚΑ

Παράλληλα οι «ασπρόμαυροι» υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού, όπως υποστηρίζει το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής.

Νέο Γήπεδο ΠΑΟΚ: Πόσο υπολογίζεται ότι θα κοστίσει η κατασκευή του

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το promo βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (vid)

Η μέρα της επιστροφής στη δράση πλησιάζει και όσο πλησιάζουμε προς το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου εστιάζει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Παράλληλα βέβαια μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα, οι παίκτες εκτελούν καθημερινά και πληθώρα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, προκειμένου να είναι σωματικά έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στους συνεχόμενους αγώνες που έρχονται.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.06) ήταν και πάλι χωρισμένο σε δύο σκέλη. Αρχικά γυμναστική και στη συνέχεια τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική ανάπτυξη, την αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα.

Τέλος, όλα τα μέλη της Α Ομάδας υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ για τον Covid-19, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής.

Την Παρασκευή (05.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.