ΠΑΟΚ: Δεν χειρουργείται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ επανεξέτασε τον  Ντόουγκλας Αουγκούστο και αποφασίστηκε από κοινού να μην πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση. 

ΠΑΟΚ: Δεν χειρουργείται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Ντόουγκλας Ουγκούστο καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον οπίσθιο χιαστό.

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού υπέστη ο Αουγκούστο

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και διαπιστώθηκε πως δεν έχει στροφική αστάθεια στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

Έτσι ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του με συντηρητική αγωγή και θα υποβάλλεται καθημερινά σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του αλλά και η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προπονήθηκε το πρωί, με τους «ασπρόμαυρους» να ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια να δίνουν έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Την Πέμπτη (4/6) η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό κάνοντας προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.