Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Μορ στον Ρέντη

Ο Εμρέ Μορ έχει αλλάξει την εικόνα του στις προπονήσεις και βγάζει διάθεση να πάρει ευκαιρία στον Ολυμπιακό στη διαδικασία των play off.

Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Μορ στον Ρέντη

Τα play off κάνουν σέντρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο και στον Ολυμπιακό τα βλέπουν ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να "κλειδώσουν" το πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο και να στείλουν μήνυμα ανωτερότητας στους αντιπάλους τους.

Γι' αρκετούς ποδοσφαιριστές είναι και μία καλή ευκαιρία προκειμένου να καταφέρουν να δείξουν κάποια πράγματα στον Πέδρο Μαρτίνς και αν μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γι' αυτούς. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Εμρέ Μορ. Ο νεαρός Τούρκος αποκτήθηκε δανεικός από τη Θέλτα για να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε.

Είναι αλήθεια ότι μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είχε δείξει τίποτα απολύτως. Δεν κατάφερνε ούτε στις προπονήσεις να πείσει ότι ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του αν και αυτό δήλωνε όταν έκλεισε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μορ από τη στιγμή που γύρισε η ομάδα του Πειραιά στις προπονήσεις έχει καταφέρει και έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Δείχνει τρομερή διάθεση για να πάρει ευκαιρίες και αυτό που λένε και στον Ρέντη είναι πως ο παίκτης το παλεύει για να αλλάξει την εικόνα του.

Όλα αυτά φυσικά θα φανούν στο γήπεδο και από τον τρόπο με τον οποίο θα τον διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς στα play off κάτι που εξαρτάται και από την εικόνα του. Φυσικά να μη ξεχνάμε ότι για τον πάρει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει στη Θέλτα κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.