Χρήστος Κούγιας: «Ο Θωμαΐδης είπε ψέματα στον πατέρα μου»

Μετά τον Αλέξη Κούγια, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, τοποθετήθηκε και ο γιος του μεγαλομετόχου και αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρήστος αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη.

Χρήστος Κούγιας: «Ο Θωμαΐδης είπε ψέματα στον πατέρα μου»

Μετά τον Αλέξη Κούγια, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, τοποθετήθηκε και ο γιος του μεγαλομετόχου, Χρήστος αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη.

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Χρήστου Κούγια

«Ενημερώθηκα από τον πατέρα μου ότι αυτός ο … Θωμαΐδης, τον οποίο λόγω της ηλικίας μου δεν θέλω να χαρακτηρίσω με το σωστό επίθετο, για να παραπλανήσει τον πατέρα μου και να μιλήσει μαζί του, του είπε ψέματα ότι δήθεν, ενώ ο πατέρας μου τον χαρακτηρίζει όπως τον χαρακτηρίζει και συμφωνώ απόλυτα μαζί του για όλους τους χαρακτηρισμούς, εγώ έχω επαφές μαζί του μέσω του προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Ο άνθρωπος αυτός είπε στον πατέρα μου ψέματα και τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει την οποιαδήποτε επικοινωνία είχα μαζί του.

Όχι μόνο δεν επικοινωνώ μαζί του μέσω οιουδήποτε μέσου, αλλά την τελευταία φορά που άφησε ένα υπονοούμενο που δείχνει τι άνθρωπος είναι και αφορούσε πρόσωπο του συγγενικού μας περιβάλλοντος, είπα στον πατέρα μου ότι θα ήθελα όταν τον συναντήσει τυχαία να είμαι κι εγώ μαζί του.

Νέα «επίθεση» Κούγια σε Θωμαΐδη: «Του μίλησα πεζοδρομιακά και...»

Όχι μόνο δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία μαζί του μετά τα όσα ψέματα έγραψε για τον πατέρα μου, τον παππού μου και την οικογένεια μας, αλλά θέλω να δημοσιοποιήσω ότι η μόνη «επικοινωνία» που είχα μέσω του προφίλ του, ήταν όταν έγραψε ένα απίστευτο ψέμα και το διάβασα, αυθόρμητα πάτησα την επιλογή «χαχα» για να δείξω ότι αυτό που έγραψε μου προκαλεί γέλια και πόσο γελοίος είναι.

Στον άνθρωπο αυτό λέω για τελευταία φορά ότι του απαγορεύω να με χρησιμοποιεί, έστω και για να καταφέρει να αποκαταστήσει σχέσεις με τον πατέρα μου και δεν πρόκειται να επανέλθω σε καμία συζήτηση μαζί του, γιατι είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνω να εισαχθώ στη Νομική Σχολή και να συνεχίσω τη δικηγορική οικογενειακή μας παράδοση.

Μπορεί να είμαι μόνο 18 ετών, αλλά γνωρίζω ποιους ανθρώπους να εμπιστεύομαι και με ποιους ανθρώπους να έχω την οποιαδήποτε επαφή και ο Θωμαΐδης δεν είναι ένας από αυτούς».