Ο ΠΑΟΚ θέλει Τζίμι Ντουρμάζ σύμφωνα με τους Τούρκους!

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον ακραίο επιθετικό, Τζίμι Ντουρμάζ που έπαιζε στην Γαλατασαράι ενώ έχει περάσει από την χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ θέλει Τζίμι Ντουρμάζ σύμφωνα με τους Τούρκους!

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον ακραίο επιθετικό, Τζίμι Ντουρμάζ που έπαιζε στην Γαλατασαράι.

Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές του καλοκαιριού, από τη γειτονική Τουρκία. Αυτή τη φορά γράφτηκε για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζίμι Ντουρμάζ, γνώριμο φυσικά στο Ελληνικό κοινό αφού έπαιξε στον Ολυμπιακό για δυο αγωνιστικές περιόδους (2014-16).

Η «milliyet» αναφέρει σήμερα Τετάρτη πως ο 31χρονος Σουηδός εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τη διετία 2014-16 είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Γαλατασαράι και ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον.

Ο Ντουρμάζ φέτος έπαιξε σε μόλις 11 ματς, δίχως να σκοράρει. Μετά τον Ολυμπιακό το 2016, έπαιξε στην Τουλούζ στη Γαλλία για τρία χρόνια και πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στην Τουρκία και την Γαλατασαράι.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει το 2014 από την Γκεντσερμπιρλιγκί ενώ πριν πάει στην Τουρκία είχε φορέσει για τα τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Μάλμε.